Arbeidsstasjonens bursdagsnyheter

Dell Precision fyller 20 år. I den forbindelse lanseres nye modeller, en egen jubileumsutgave og det nye skape- og tegnebrettet Dell Canvas.

Dell Precision lanserer robuste og funksjonsrike løsninger for de som behøver de kraftigste arbeidsverktøyene. Dette inkluderer nye maskiner i standardporteføljen, en jubileumsutgave av den mobile arbeidsstasjonen Dell Precision 5520, og global tilgjengelighet av det digitale tegne- og skapebrettet Dell Canvas. Nyhetene gjør skapende yrker i stand til å møte behovene til den neste store teknologirevolusjonen som vil prege fremtidens arbeidsliv.

For å markere 20 år som produsent av arbeidsstasjoner tilbyr Dell i en tidsbegrenset periode en jubileumsutgave av deres prisvinnende mobile arbeidsstasjon Dell Precision 5520. Maskinen er selskapets tynneste, letteste og smaleste arbeidsstasjon noensinne, og kommer med et eksteriør av aluminium og en finish med børstet metall.  Les mer om jubileet på Dell.com/PrecisionAnniversary

Maskiner for VR, AI, 8K, CAD og BIM

Blant nyhetene i arbeidsstasjon-porteføljen er oppgraderte versjoner av Dell Precision 5820 Tower, Precision 7820 Tower, Precision 7920 Tower og Precision 7920 Rack. Alle er betydelig oppgradert, med ny utforming og støtte for de seneste Intel® Xeon® prosessorene, neste generasjons AMD Radeon™ Pro og de mest kraftige NVIDIA® Quadro® grafikkortene. Enhetene er særlig egnet de mest moderne behovene slik at de kan støtte tunge maskinlæringsapplikasjoner ved å kombinere grafikk, datakraft, høyskaleringslagring og mye minnekapasitet. Maskinene er særlig relevant for kunstig virkelighet (VR), utvidet virkelighet (AI) og en rekke andre krav som de mest avanserte CAD- og BIM-applikasjonene, Adobes sine mest avanserte programvarepakker, 8K video redigering og rendering i en fart som savner sidestykke.

Morsommere å skape og designe med Dell Canvas

Tegne- og skapebrettet Dell Canvas er perfekt for kreative yrker som baserer seg på design, tegning og visuell utvikling.  Brettet gjør det enklere og mer naturlig å utvikle former og figurer på digitale flater. Den kommer med en 27” QHD berøringsskjerm som plasseres horisontalt på arbeidsbordet, og kobles til PC-en/arbeidsstasjonen. En digital penn gir detaljpresisjon på alle berøringer og brukes for å komme til meny og ulike snarveier.

Dell Precision 5820, 7820, 7920 Towers and 7920 Rack kan bestilles fra oktober på Dell.com/Precision. Dell Canvas er tilgjengelig fra 29. august og vil koste rett under 23 000 kroner.

Ønsker du å vite mer om våre arbeidsstasjoner og løsninger for skapende næringer? Send meg en mail på erik_tessem@dell.com

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *