Atea vant global Dell EMC-pris

Atea vant global Dell EMC-pris

Under Dell EMC World ble Atea hedret med prisen ”2017 Dell EMC Go Big-Win Big Growth Premium to the market”. Prisen fikk de for å ha oppnådd eksepsjonell vekst med Dell EMC i 2016.

– Dette viser at det lønner seg å satse strategisk, sammen. Vi har investert mye i dette partnerskapet, og det er en samlet innsats som har gitt resultater, sier Lise Sværi, partneransvarlig for Dell EMC i Atea.

Atea er Titanium Black-partner. Dette er det høyeste nivået i Dell EMCs partnerprogram, og på et globalt nivå er det er kun seks selskaper som har denne statusen.

– Vi har troen på at partnere som satser stort med Dell EMC vil lykkes – og Atea gjør nettopp dette. De rådgir kundene gjennom den digitale transformasjonen og utnytter vår bransjeledende teknologi med resultater som setter bransjen på prøve. Vi er begeistret over å anerkjenne Ateas ekstraordinære vekst, og sammen ser vi frem til å bli større og vinne mer, sier John Byrne, president for Dells globale kanaler, i en pressemelding fra Atea.

Jobber for fremtidsrettede løsninger

Atea har hatt et suksessrikt partnerskap med EMC i mange år, og sammenslåingen av Dell og EMC legger til rette for ytterligere vekst.

– Den teknologiske utviklingen vi ser i samfunnet i dag skaper kontinuerlig nye behov hos våre kunder. Digitalisering er et av våre store satsningsområder og Dell EMC sin brede portofølje, sammen med vår felles kompetanse gjør oss i stand til å gi kundene våre enda bedre, mer fremtidsrettede løsninger, sier Sværi.

14. juni inviterer Dell EMC og Atea til frokostseminar i Bergen. På agendaen står VR i praksis. Les mer og meld deg på.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *