Dell gjør HPC-løsninger tilgjengelig for flere

Dell HPC Systems er Dells familie med High Performance Computing (HPC) og dataanalyseløsninger, og systemene i denne porteføljen er nå tilgjengelig i hele verden. Dell HPC Systems kombinerer fleksibiliteten til spesialdesignede HPC-løsninger med hastigheten, enkelheten og påliteligheten til systemer som er konfigurert på forhånd.

Tradisjonelle HPC-løsninger har vært kritiske for en rekke vitenskapelige gjennombrudd. Ved å la virksomheter av alle størrelser få mulighet til å skaffe seg HPC-kapabiliteter gjør at de også skaffer seg et konkurransefortrinn i en stadig mer digitalisert verden. Som en ledende aktør innen HPC kan Dell, på bakgrunn av mange års erfaring fra verdens mest avanserte akademiske institusjoner, nå tilby svært fleksible HPC-systemer spesielt tilpasset for flere forskjellige bransjer.

Raskere og mer kostnadseffektiv HPC-implementering

Dells ingeniører og domeneeksperter har designet og justert de nye systemene for spesifikke områder som forskning, produksjon og analyse, med byggeblokk-systemer som er grundig testet og validert. På toppen av dette er maskinvarestøtte og ekstra servicemuligheter gjennom hele løsningens levetid samlet på ett sted.

Takket være forenklet oppsett og bestilling kan virksomheter i dag velge ut og implementere oppdaterte Dell HPC Systems i en hvilken som helst skala, raskere enn noen gang før.

Som oppsett under Intel Scalable System Framework inkluderer systemene de nyeste Intel Xeon prosessorfamiliene, støtte for Intel Omni-Path Architecture (Intel OPA) fabric og programvare i Dell HPC Lustre Storage og Dell HPC NFS Storage-løsningene:

  • Dell HPC System for Life Sciences, designet for å tilfredsstille behovene til virksomheter innen biovitenskap. Dette lar resurssentre for bioinformatikk og genteknologi levere resultater og identifisere behandlinger innenfor klinisk relevante tidsrom, samtidig som de overholder compliance-regler og beskytter sensitive data.
  • Dell HPC System for Manufacturing, laget for å hjelpe kunder innen produksjons- og ingeniørvirksomheter kjøre komplekse designsimuleringer, inkludert strukturanalyse og beregning av fluidadferd.
  • Dell HPC System for Research, som lar forskningssentre raskt utvikle HPC-systemer som passer for deres unike behov til å kjøre et bredt spekter av arbeidsoppgaver med komplekse vitenskapelige analyser.

Leder an utviklingen av HPC-teknologi gjennom samarbeid

Gjennom samarbeid med en rekke industrielle partnere i flere bransjer jobber Dell nå videre med å fremme ny HPC-teknologi. Vi har blant annet startet et «early access»-program for kunder som ledd i tidlig utvikling og testing av Dells neste servertilbud innen HPC, Dell PowerEdge C6320p, som vil bli tilgjengelig andre halvår 2016 med Intel Xeon Phi-prosessoren (tidligere kjent som Knights Landing).

Den nye PowerEdge C6320p vil gjøre kunder i stand til å skaffe seg innsikt raskere ved hjelp av en modulær design, et HPC-miljø med høy tetthet og 72 kjerner spesifikt optimalisert for paralellprosessering, og enklere, mer automatisert systemstyring med den integrerte Dell Remote Access Controller 8.

En rekke kunder har valgt Dell HPC Systems, og på den engelske bloggen Dell4Enterprise kan du lese noen av deres historier om vellykkede implementeringer. Du kan også se en rekke videoer som viser Dells HPC-løsninger i aksjon og høre hva kundene har å si:

Hvis du ønsker å vite mer om Dells tilbud innen HPC-segmentet, eller har andre spørsmål knyttet til denne nyheten, kan du gjerne sende meg en e-post på arild_hansen@dell.com.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *