Dell har gjort den tyngste datasenterjobben for deg

Det har lenge vært opplest og vedtatt at justeringer på datarommet eller i datasenteret er en smertefull prosess. Man har måttet planlegge for antallet racks og bokser, dimensjonert etter nåværende og forventet belastning, og designet sammensetningen av maskinvare og programvare omtrent fra grunnen for hver vesentlige endring.

Denne tilnærmingen til datasenteret er endelig på vikende front. Stadig flere velger å ta i bruk ferdigpakkede, standardiserte løsninger. Dette er særlig populært i virksomheter som har foretatt overgangen til programvaredefinerte datasentre, og for virksomheter som ønsker å ta dette steget.

For å svare på denne etterspørselen etter mindre risiko, lavere kostnader og enklere implementering har vi lansert Dell Blueprints.

Dell Blueprints består på den ene side av Dell Engineered Solutions, som er «plug & play» for datasenteret – fullstendige, ferdigpakkede og gjennomtestede løsninger du kan ta i bruk rett fra fabrikken. I tillegg tilbyr vi referansearkitekturer, som ved hjelp av retningslinjer og whitepapers gir et bedre rammeverk til deg som ønsker full kontroll på byggingen samt rom for spesialtilpasninger.

Les mer om Dell Blueprints og Engineered Solutions

På årets Dell Solutions Tour i Oslo kan du få en grundig gjennomgang av Dell Blueprints og Engineered Solutions, og hvordan din virksomhet kan dra nytte av et mer strømlinjeformet oppsett av datasenteret. Meld deg på i dag, og pass på at du får med deg vår dedikerte sesjon om akkurat dette temaet.

Se hele agendaen for Dell Solutions Tour og meld deg på mens det fortsatt er ledige plasser!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *