Dell-PCer til UNINETT

UNINETT har etter en stor anbudskonkurranse valgt seg tre klientleverandører de neste årene. De som har rett til å levere forslag og tilbud hver gang noen i UNINETT-systemet skal handle inn it-verktøy til sine ansatte er Dell, Itello og Atea. Dell fornyer dermed avtalen som vi har hatt de siste fire årene, et tydelig tegn på tilfredshet så langt. Kriteriene i utvelgelsen var teknisk verdi og funksjonell løsning, kostnader og merkantile forhold (som energibruk).

Ultrabooks fra Dell

UNINETT-konsernet driver nett og nettjenester for universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner, samt at de også håndterer andre nasjonale IKT-oppgaver. UNINETT AS utvikler og driver det norske forskningsnettet som forbinder mer enn 200 norske utdannings- og forskningsinstitusjoner, og over 300 000 brukere, og knytter dem opp mot det internasjonale forskningsnett. Rettighetsinnehaverne handler inn minst ti tusen klienter hvert år, så denne kontrakten er det store perspektiver over – trolig godt over 50 millioner kroner hvert år.

UNINETT er teknologitung og avhenger av de mest robuste arbeidsverktøyene. De kjøper inn mange typer enheter, men mest bærbare maskiner i form av Ultrabooks. Vi tror også det kan bli en del proffe nettbrett på sikt.
I følge UNINETTs beskrivelser scorer Dell godt på teknisk funksjonalitet, og vi vet vi ofte regnes som blant de beste på brukervennlige løsninger, kvalitet og i forhold til eierskapskostnader. Vi ser frem til å fortsette de mange gode leveransene til landets mest kunnskapsrike institusjoner. Det er godt å se at de kloke velger klokt

Vil du vite mer om våre profesjonelle klientløsninger? Send e-post til lasse_kaasa@dell.com

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *