Dell Solutions Tour: Braksuksess på Plaza

Dell Solutions Tour er årets markedsmessige høydepunkt for Dell Norge. Vi jobber iherdig i lang tid i forveien med å sy sammen et faglig opplegg som skal inspirere og engasjere kunder og partnere. Det er derfor jeg stolt retter en stor takk til alle kunder og partnere som ønsket å dele denne dagen med oss. De fleste kom tidlig og gikk sent. Dette tar vi som et tegn på at det faglige opplegget møtte forventninger. En undersøkelse besvart av rundt halvparten av deltagerne gir oss svært god karakter for gjennomføringen. Det inspirerer til enda bedre opplegg neste år.

Alle presentasjonene kan lastes ned her.

Stor servernyhet

Fornyelse, innsikt, sikkerhet og mobilitet var den røde tråden.

Vi forsøkte å sy sammen årets opplegg på en innovativ måte. Hensikten var å møte behovene til både de som søkte strategisk påfyll, de som lette etter konkrete tekniske løsninger, og ikke minst de som var interessert i våre maskiner og programvareløsninger. Målet var å vise frem og forklare, fremfor å snakke om fremtidens luftslott. Det skulle være inspirasjon og kunnskap for dagens behov, derfor hadde vi tjenesteklinikk, demorom og sesjoner der man kunne diskutere ulike problemstillinger på teknisk nivå. Flere spennende nyheter ble sluppet denne dagen, den mest spennende kan du lese om her.

Dell lytter

Som alltid ønsker Dell å være den som lytter best og mest til markedet. Vi kan ikke bli bedre om vi ikke får innspill fra dere, både på godt og vondt. Jeg hører gjerne fra dere, så send meg gjerne en mail på kenneth_debrucq@dell.com

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *