Derfor bør driftstilbydere komme på Ullevål 8. september

Få leverandører er bedre egnet til å møte driftstilbyderes behov i årene som kommer. Kombinasjonen Dell og EMC skaper en kunderettet organisasjon som løser dagens utfordringer, og utløser fremtidens infrastrukturgevinster. Strategi og teknologi forenes i en skjønn harmoni for de som setter av 8. september. Vi inviterer til en konferanse på Ullevaal Business Class som har tatt mål av seg å gå utenpå alle andre it-arrangement du har sett i Norge.

Les mer og meld deg på her mens det er plass

Tre spennende kundereferanser

Driftstilbydere er blant Dell og EMCs absolutt viktigste partnere og kunder. Det er derfor skreddersydd et rikt program til de som lever av å levere den fremste kvaliteten på den mest smidige og kostnadseffektive måten. Blant mange høydepunkter er det naturlig å trekke frem:

  • Med «Den norske sky» har Telecomputing designet en tjeneste som lar data være i Norge samtidig som kundene får fleksibiliteten og effektiviteten man forventer av internasjonale alternativer. Foredraget holdes av deres teknologidirektør Kjell-Tore Espeseth.
  • Basefarm deler sine tanker om hvordan sikre og mest effektivt levere it-tjenester fra nettskyen i årene som kommer.
  • Microsoft har endret standarden på hvordan vi handler datakraft på en måte som gir store gevinster for både tjenestetilbydere og kunder. Evry er den første som har integrert Azure Stack i porteføljen, og melder om flere spennende fordeler: Tjenestene blir lettere tilgjengelig, data forblir i Norge, og en av Nordens største leverandører tar totalansvaret.
  • Undertegnede skal sammen med vår globale Microsoft-arkitekt, Terry Storey, presentere Azure-plattformen som er spesialdesignet for tjenestetilbydere.
  • Dereck Cockerto er Europeisk skysjef for Dell. Han presenterer vårt rike tilbud for både tjenestetilbydere og sluttkunder, herunder de ulike fremtidsklare IaaS- og PaaS-plattformene. Stikkord er kraftfulle maskiner og programvaredefinerte plattformer basert på VMware, Microsoft og Openstack.
  • Ikke minst: Kombinasjonen Dell og EMC. Dette blir første gang i Norge man kan oppleve kraften fra verdens største teknologitilbyder. Mange er spente på hvordan vi sammen går til markedet, og vi kan love at driftstilbydere vil være særlig viktige for oss.

Vil du møte en av våre eksperter på drift, eller booke møte med en av foredragsholderne? Jeg formidler gjerne kontakt om du sender meg en mail.

Konferansen du ikke har sett før

Future Ready Tour erstatter tradisjonsrike Dell Solutions Tour. Borte er den tradisjonelle formen med plenums- og parallell-foredrag. Her får alle en egen app der de selv kan skreddersy sin agenda fra over 80 foredrag. Det er særlig fokus på kundereferanser, og vi tilbyr spennende teknologi som tar samhandlingen og nettverksbyggingen til et nytt nivå.

Dette er en unik arena for å bli kjent med de som enten har løst de utfordringene dere sliter med, eller for de som ønsker å treffe likesinnede for å utforske fremtidens faglige gevinster. Vi tilbyr en unik tjeneste som lar deg spore opp og identifisere andre som har samme faglige ønsker som deg; kall det gjerne en «Tinder for faglige muligheter».

Les mer og meld deg på her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *