Dustin Norge hedret med partnerpris

Dustin hentet hjem prisen som Årets Partner for Dell EMC.

 Dustin har helt siden oppstarten av partnerprogrammet vært den mest relevante samarbeidspartneren til Dell, og en viktig kanal inn i markedet for små og mellomstore bedrifter.arets-partner-dell-emc-dustin

-Dette er en stor annerkjennelse og motivator for våre ansatte som har jobbet hardt i mange år med å hjelpe kunder å løse deres IT-utfordringer. Det tette og sterke samarbeidet vi har og har hatt med Dell hjelper oss å tilby effektive IT-løsninger til alle våre kunder, sier Göran Lindö, VP SMB & B2C hos Dustin.

Juryen begrunner prisen med at Dustin gjennomgående har vært den viktigste veien ut mot kundene, både med sin sterke posisjon innenfor salg og med sin unike posisjon i markedet for små og mellomstore bedrifter gjennom nettsalg. Dustin hadde en vekst i Norge sammen med Dell på 44 prosent i Q3 og Q2 sammenlignet med Q4. I tillegg hadde de en imponerende 117 prosent vekst innenfor ESG.

-Dette var en velfortjent pris! Dell EMCs årlige partnerevent er en arena der vi fremhever viktigheten av å ha et godt partnernettverk. Det er gjennom partnere vi får innsikten og kunnskapen som hjelper oss med å bygge varige forretningspartnere, Christian Lorck, Norsk leder i Dell.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *