Få innholdet fra Dell EMC Forum

Slik går du frem om du ønsker tilgang til presentasjoner eller vil komme i kontakt med våre foredragsholdere/eksperter

Den 8. september gikk Dell EMC Forum (tidligere Future Ready Tour) av stabelen på Ullevaal Business Class i Oslo. Arrangementet skal besøke omtrent 40 byer i verden, og har delt kunnskap om fremtidens teknologi fra Dell EMC og deres partnere.

I år kunne vi også by på en helt ny form for konferanse. Uvant og interessant var det at deltagerne selv kunne skreddersy sitt eget program basert på egne interesseområder i en app.

Kunne du ikke komme? Vi deler gjerne kunnskapen med deg om du sender meg en e-post.

Bærekraftige forretningsmodeller

Av innhold kan det nevnes spennende foredrag fra økonomiprofessorene Jørgensen og Pedersen som delte av sin kunnskap om sirkulær økonomi og fremtidens nye og spennende måter å drive forretning. Vi kunne i tillegg by på flere interessante foredrag om fremtiden for datasentre, sikkerhet, skytjenester og VMware for å nevne noe.

Gikk du glipp av noen på Dell EMC Forum? Vi har tilgang til flere av presentasjonene og deler dem gjerne med deg. Send meg en e-post for tilgang.

Vi gleder oss til å se deg neste år

I år satte vi deltagerrekord. Hele 605 personer tok turen innom Dell EMC Forum. Vi gjentar suksessen neste år og vi gleder oss til å igjen by på spennende foredrag, og muligheter for alle til å knytte kontakter på tvers av bransjen.

Husk å registrere deg på nyhetsbrevet vårt for relevante nyheter, kundehistorier og muligheten til å være blant de første til å sikre deg plasser på neste års Dell EMC Forum.

Du kan melde deg på nyhetsbrevet under:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *