Forenklende kvalitetsløsninger vinner i servermarkedet

Dell står nå for 33,5 prosent av serversalget her til lands, og holder stand i et marked som ellers blir mindre. Kundene våre sier at det er kombinasjonen av enkelhet, kvalitet og pris som gjør at de foretrekker oss.

Jeg snakker med serverkundene våre daglig, og får stadig tilbakemeldinger om at våre løsninger forenkler it-administrasjon, leverer høy kvalitet med få feil, og løser oppgavene godt. Dette gjenspeiler seg i salgstallene.

Før sommeren inngikk vi en rekke avtaler med både offentlige og private aktører. Blant annet fikk vi rammeavtaler i helsesektoren, Forsvaret samt ulike kommuner og fylkeskommuner over hele landet. Ikke minst har et godt partnernettverk mye å si for at vi treffer nye kunder.

Vår 12. generasjons x86-servere skiller oss fra konkurrentene. Disse har flere egenskaper som vi er alene om på markedet, og som gir kundene noe ekstra. Agentløs overvåkning og administrasjon, redundante SD kort for hypervisor, større minnekapasitet på bladservere og QR koder på deler er alle egenskaper vi er alene om. Dette forenkler kundens hverdag i tillegg til at det sørger for at investeringen raskt betaler seg.

Når kundene kjører tekniske evalueringer av løsningene, jamført mot konkurrenter, finner de veldig ofte at våre løsninger kommer best ut. Når vi samtidig konkurrerer godt på pris og løsningene gir enklere it-administrasjon blir det et enkelt valg.

Vi tar det som et kvalitetstegn at kundene kommer tilbake til oss når de har behov for å utvide, og vi står klare til å ta i mot nye og eksisterende kunder for å forenkle deres it-hverdag!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *