Historisk fusjon mellom Dell og EMC

Onsdag 7. september fullførte Dell Technologies oppkjøpet av EMC Corporation og verdens største privateide teknologiselskap så dagens lys.

Nye Dell Technologies er en komplett leverandør av løsninger for virksomheter som skal lykkes med digitalisering, modernisere egen it-infrastruktur og sikre at viktig informasjon beskyttes på beste måte. Det nye konsernet består av flere markedsledende selskaper. De to største og mest kjente er Dells klientløsninger og Dell EMC infrastrukturløsninger – begge vil støttes av Dell EMC Services. I tillegg er merkevarer Boomi, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virustream og VMware nå samlet i konsernet. Det nye selskapet blir en markedsleder med en årlig omsetning på 74 milliarder dollar.

Se en film og bli kjent med Dell Technologies

One-stop-shop

Den unike sammensetningen henter innovasjonskraften og smidigheten til en nystartet virksomhet, og kombinerer det med størrelsen og kvaliteten på tjenestene fra en global teknologigigant:

  • Tjenesteporteføljen løser komplekse problemer innenfor IT-bransjens raskest voksende segment som hybrid sky, programvaredefinerte datasentre, plattform som en tjeneste, dataanalyse, mobilitet og sikkerhet
  • Dell Technologies skal investere i forskning og utvikling, ressurser på salg, markedsføring og support, og levere bedre og mer kostnadseffektive løsninger til kundene
  • Som en privateid aktør får selskapet fleksibiliteten til å langsiktig investere i de beste løsningene og tjenestene for kunder og partnere

Ta kontakt med Dell Technologies i dag for å høre hvordan dine IT-utfordringer kan løses

«Baner vei for utrolige ting»

Dell Technologies har tatt en unik posisjon i leverandørindustrien takket være kombinasjonen av Dells gode kunderelasjoner blant små og mellomstore kunder, og EMCs posisjon som markedsleder i storkundemarkedet.

-Vi står ovenfor den neste industrielle revolusjon der alt blir stadig mer intelligent og koblet sammen. På sikt vil alle bli sammenvevd i tingenes internett og dette baner vei for at våre kunder kan gjøre utrolige ting. Derfor har vi skapt Dell Technologies. Vi har produkter, tjenester, kunnskapen og størrelsen til å bli en katalysator for nødvendige endringer der vi hjelper våre kunder, store som små, til å lykkes med deres digitale reise, sier Michael Dell, styreformann og CEO for Dell Technologies.

Konsernet leverer til 98 prosent av Fortune 500 selskaper og er markedsleder innen de fleste og raskest voksende IT-segmentene, er posisjonert fremst i 20 av Gartners lederkvadranter, og eier mer enn 20 000 patenter og applikasjoner.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *