it-ledere

It-ledere sinkes av siloer

Svært få av verdens største virksomheter evner å møte kravene i marked der digitalisering er viktigste konkurransefortrinn. Dell EMC Forum gir it-lederen verktøyene for å lykkes.

Nye lagringsformer og konvergerte løsninger er blant de viktigste forutsetningene til å bedre endringsdyktigheten og støtte dagens behov med smartere prosesser og systemer. 17. oktober fyller vi UBC med teknologien som gjør deg rustet til å fortsette å skape verdi, også i fremtiden. Dell EMCs eksperter er til stede for å vise deg som jobber med it-ledelse hvordan du implementerer løsningene på en optimal måte.

Les mer om konferansen her, og meld deg på allerede i dag

En undersøkelse gjennomført av Enterprise Strategy Group på oppdrag fra Dell EMC viser at de mest teknologisk modne aktørene er syv ganger mer tilbøyelig til å oppgi teknologi som et lønnsomt konkurransefortrinn. Nær alle av disse overgikk sine omsetningsmål i 2016 og har dobbelt så stor sjanse til å møte fastsatte mål og forventninger de neste årene.

Endringsdyktig på 1-2-3

– Funnene er sammenfallende med hva vi selv opplever her i Norden, der mange forsøker å drive innovasjon ved å optimalisere hva man allerede har, forteller Christian Lorck, norgessjef Dell EMC Commercial. Han påpeker at mange bruker lang tid på å gjennomføre endringer, har infrastrukturer i flere siloer som ikke snakker sammen, og sliter med historisk rigide og tungrodde it-miljø.

På Dell EMC Forum får du innsikt i hvordan du kan smelte sammen det gamle med nye digitale tilnærminger.

Plassene fylles raskt opp, og i fjor ble vi nødt til å stenge påmeldingen før fristen gikk ut. Meld deg på allerede i dag, for å sikre din plass på konferansen som gir deg forutsetningene til å bryte ned siloene.

Meld deg på her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *