IT-ledere velger Dell-flash

ITIC/Storage Strategies NOW (uavhengige spesialister på analyse og innsikt innen lagring) har spurt 550 it-ledere over hele verden, inkludert Norge, om flash/SSD-lagring. Hovedresultatene viser at hver tredje virksomhet har eller skal innføre flash/SSD, og at Dell er førstevalget for de som ønsker råd og løsninger. Undersøkelsen skulle kartlegge virksomheters flash/SSD-planer for server/desktop-virtualisering, OLTP og primærlagring. 43 prosent brukte mellom $100K-500K hvert år på lagring. Servervirtualisering er mest utbredt for flash/SSD, og nesten en tredjedel vil bruke dette for å øke ytelsen på båndbreddekrevende programmer.

For å finne årsakene er det viktig å gå bak tallene. Fremveksten av nye programmer for analyse av store data og prosesstransaksjoner gir nye muligheter for mer dynamisk forretningsdrift, der beslutninger fattes raskere og på bedre grunnlag, kundeservice bedres og produkter kommer raskere til markedet. Fellesnevneren er nye prosesser i datarommet som genererer enorme mengder data som må forvares på den mest intelligente måten.

Dell Compellent Flash-optimized Solutions er bransjens første som bruker intelligent tiering av data på tvers av flere flashteknologier, og i kombinasjon med tradisjonelle disker. Denne avanserte funksjonen i Dell Compellent Storage Center 6.4, skriver først data til SLC SSD med høy ytelse og slitestyrke. Data flyttes deretter til en mer kostnadseffektiv MLC SSD for lesing med høy ytelse.
Denne kombinasjonen av flash sammen med Dell Compellents unike granulære tiering, gir derfor en banebrytende utnyttelse av Flash-teknologien.

Dette sikrer at alle store og tunge programmer kan kjøres med flashlagring for raskere ytelse og større avkastning på investeringen. Virksomheter kan dermed:

  • Redusere plassbehovet i datasenteret med 84 prosent for lagring
  • Øke ytelse og redusere ventetid med 90 prosent
  • Halvere kostnader (56 prosent) sammenlignet med mer tradisjonelle lagringsalternativer

Vil du vite mer?

Les hele undersøkelsen her: Enterprise Use Cases for Solid State Storage/Flash Memory
Besøk vår internasjonale blogg: IT leaders select Dell as Top Vendor for Enterprise Flash Deployments
Tekniske detaljer om Dell Compellent Flash-optimized Solutions

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *