It som en tjeneste for SMB

Lurer du på hvordan dere som mellomstor eller liten virksomhet kan levere mer it for et lavere beløp? Er du såpass it-kyndig at du har tenkt at virtualisering av tjenestene er smart, men for komplisert og dyrt fordi løsningene gjerne er tilpasset større aktører? Nå blir desktop- og applikasjonsvirtualisering for smb enklere og i høyeste grad kostnadsmessig fornuftig.

Dell har under Microsoft Ingnite og Citrix Synergy 2015 lansert Dell Appliance for Wyse – vWorkspace og Dell Appliance for Wyse – Citrix. Begge gir alle fordelene av desktop- og applikasjonsvirtualisering og valgfriheten i endepunkter, inkludert Wyse tynnklienter og Chrome OS-enheter.

Dell Appliance for Wyse – vWorkspoace benytter Wyse vWorkspace for desktop- og applikasjonsvirtualisering. Løsningen utviklet med enkelhet, fleksibilitet og kostnader i fokus for å gi en kostnadseffektiv VDI-løsning som kan administreres uten spesialiserte medarbeidere eller konsulenter. Wyse vWorkspace gir tilgang til Windows desktop og applikasjoner fra hvilken som helst enhet, og nesten hvilken som helst HTML5-kompatibel nettleser, uten behov for å installere en klient på brukerens maskin.

Dell Appliance for Wyse – Citrix benytter Citrix XenDesktop for desktop- og applikasjonsvirtualiseringen. Dette gjør det enklere enn noensinne for små og mellomstore virksomheter å ta i bruk en Citrix-basert løsning for Desktop- og applikasjonsvirtualisering.

Eksperterne gir råd om virtualisering

I en fersk artikkel fra Forbes argumenterer Gartner rundt de 10 store teknologitrendene for 2015. Cloud Client Computing fremheves fordi det gir enorm verdi i form av økt fleksibilitet, mobilitet, skalerbarhet, sikkerhet og energieffektivitet. Arbeidsflater og applikasjoner kan leveres til ansatte uavhengig av hvor de jobber fra, og de ansatte kan benytte egne enheter om ønskelig, samtidig som sikkerheten er uovertruffen ettersom arbeidsflater, applikasjoner og data forblir sikkert i datasenter.

Vil du vite mer eller ønsker en demonstrasjon? Ta kontakt på mail.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *