En komplett VDI-løsning med VMware Horizon

En komplett VDI-løsning med VMware Horizon

Ønsker dere en enkel, kostnadseffektiv og risikofri løsning for å komme i gang med digitale arbeidsflater? Med VDI Complete Solutions kan 100 arbeidsflater rulles ut på under en time.

De fleste virksomheter ønsker enklere tilnærminger for håndteringen av sitt brukermiljø. Samtidig vet vi at klientvalg utløser mange følelser i en virksomhet, og mange har tidligere forkastet løsninger med smarte digitale arbeidsflater av årsaker som:

  • For store kapitalkrevende investeringer i server-, lagrings- og nettverksinfrastruktur
  • Krevende design-, innkjøp- og implementeringssyklus
  • Kompleksitet og relativt store kostnader forbundet med å utvide løsningen
  • Utfordrende å levere den samme gode brukeropplevelsen på tvers av enheter og lokasjoner

Summen har gjort at mange har valgt å forbli på den velkjente klient-server arkitekturen.

Enklere endringer i brukermiljøet

VDI Complete Solutions er satt sammen av maskinvare fra Dell EMC og virtualiseringsprogramvare fra VMware. Maskinvaren for datarommet finnes i fire ulike prekonfigurerte versjoner, som kan tilpasses kunders ønsker. Maskinvaren er bygget på vSAN Ready Noder eller VxRail Appliancer fra Dell EMC. Programvaren er basert på VMware Horizon. På klientsiden benyttes Wyse tynne-, null- eller Optiplex MFF klienter. Siden løsningen baserer seg på hyperkonvergerte infrastruktur appliancer (HCIA) reduseres tid til planlegging, design og skalering av den digitale arbeidsflaten. Fra den løsningen er i hus tar det under en time å levere 100 arbeidsflater.

Enklere administrasjon av virtualiserte miljø

VDI Complete Solutions leveres med VMware vSphere og vSAN preinstallert. Det sikrer at utstyret raskt kommer i produksjon med smarte administrasjonsverktøy som bidrar til effektivisering og strømlinjeforming av drift. VDI Complete benytter også JMP-teknologien fra VMware, inkludert Instant Clones, App Volumes og User Environment Manager, slik at du kan opprette eller fjerne digitale arbeidsflater på sekunder.

Løsningen leveres som en alt-i-ett-en løsning fra NOK 70,-/bruker/måned og finansieringen kan håndteres av Dell Financial Services. Dermed flyttes kostnadene fra investeringer til driftsbudsjettet.

Se en kort demovideo her

Ta gjerne kontakt med meg her, eller snakk med din Dell EMC kontakt for ytterligere info.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *