Konvergert gjør inntrykk i oljebransjen

VRTX er den første konvergerte it-plattformen som er laget for små avdelingskontor og mindre kontormiljøer. Den integrerer server, lagring, nettverk og administrasjon i én boks, og gjør at man kan spare plass, redusere administrasjon og fjerne byrder fra it-avdelingen – viktige faktorer for små miljøer, som vi har mange av i Norge.

Siden august har vi solgt VRTX til mer enn ti norske kunder – en veldig god start. Virksomheter med avdelingskontorer ser stor nytte i løsningen. Særlig i olje og gass-sektoren og tilknyttet leverandørindustri har VRTX blitt en hit. I tillegg til at VRTX implementeres på avdelingskontorene på land, har vi også kunder som velger å plassere maskinen på installasjoner i Nordsjøen. VRTX velges på grunn av enkelhet, skalerbarhet og administrasjonsfordeler, og den er robust nok til å tåle røffe miljø.

Gjennom AppAssure-programvare får VRTX nå også back-up- og gjenopprettings-funksjonalitet. Data gjenopprettes i løpet av minutter etter en eventuell hendelse, sjekk og backup-oppdateringer utføres fortløpende.

VRTX har fått kjempemottakelse også i utlandet, og tas i bruk i helsesektoren, detaljhandel, finanssektoren, IT-selskaper og til og med et Formel 1-team. Du kan lese mer om hva våre kunder sier i denne pressemeldingen.

Nysgjerrig på VRTX? Her forklarer vår amerikanske kunde Emerson hvordan deres it-hverdag har blitt enklere:

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *