Lanserer verdens sikreste PC

Dell-Latitude-E6540

Dell Latitude E6540 er den sikreste bærbare pc-en på forretningsmarkedet.

Latitude E6540 er den sikreste bærbare pc-en på forretningsmarkedet. Den er eneste laptop med FIPS 140-2-sertifisert TPM og Dell Data Protection-løsninger, som omfatter avansert kryptering, autentisering og beskyttelse mot malware. Den har ledende ytelse, er svært pålitelig, og administrasjon forenkles gjennom Intel vPro™.

XPS 27 er en alt-i-ett-pc med forbedret berøringsskjerm og Adobe RGB Quad HD. Skjermen gir bedre fargegjengivelse ved design og avspilling av multimedia-filer. Den stasjonære XPS 8700 for forbrukermarkedet er bygget med tanke på den allsidige brukeren som trenger høy hastighet, utvidelsesmuligheter og avansert lagring. I tillegg har den prisbelønte laptopen XPS 12 blitt enda raskere og fått over to timer lengre levetid på batteriet.

OptiPlex 9020 er Dells kraftigste stasjonære pc med på det profesjonelle markedet. Oppgraderingen gir maskinen bedre sikkerhet og enklere administrasjon med Intel® vPro™. Den er tilgjengelig i fire størrelser for å passe inn i ethvert kontorlandskap, og kan kobles opp mot Dell Cloud Desktop, en ny teknologi for desktop- og applikasjons-virtualisering fra Dell Wyse WSM.

Dell XPS 12 har blitt enda raskere og fått over to timer lengre levetid på batteriet.

Dell XPS 12 har blitt enda raskere og fått over to timer lengre levetid på batteriet.

Samtidig lanseres den 21,5-tommers berøringsskjermen S2240T. Skjermen har Full HD-oppløsning og legger til rette for rask og intuitiv bruk av applikasjoner. Berøringsfunksjonen kan enkelt velges bort, og skjermen kan henges på veggen eller festes til Dells Single Monitor Arm. I tillegg kommer to multifunksjonsprintere rettet mot bedrifter og forbrukere. B1165nfw og B1265dfw har trådløs nettverksforbindelse, og enkel styring av alle funksjoner via en brukervennlig enhet. I august lanseres også Dells B1163w, en tre-i-en multifunksjonsprinter spesielt rettet mot små bedrifter og SOHO.

XPS 27, XPS 8700, og den 21.5” berøringsskjermen S2240T er tilgjengelige via Dells nettsider nå. XPS 12, Latitude E6540, OptiPlex 9020 og multifunksjonsprinterne blir tilgjengelig senere i juni.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *