Lekkert, raskt og sikkert

Dell lanserer Ultrabook-serien Latitude 7000, samt to nye serier bærbare, Latitude 5000 og Latitude 3000. Berøringsskjerm og markedets mest avanserte sikkerhetsfunksjoner gir nye muligheter.

 

Latitude E7440 Touch Notebook - Beauty Shot

De bærbare pc-ene kombinerer lekkert design, kvalitet og holdbarhet, med en rekke ulike størrelser og løsninger, avhengig av konfigurasjon. Den minste Ultrabooken er 12 tommer, veier kun 1,3 kilo og er 20 millimeter tynn.

 

 

I 7000- og 5000-serien kan man velge å kjøpe berøringsskjerm. Kombinert med Windows 8 gir dette nye muligheter for samhandling og integrasjon med programmer som kjører på andre typer enheter, en stor fordel for virksomhetsbrukere. Alle har Intels fjerde generasjons brikketeknologi, som sikrer mer fart og forlenget batteritid.

 

12- og 14-tommerne i Latitude 7000-serien er verdens sikreste Ultrabooks, med Dell Data Protection-løsninger, kryptering med Dell Data Protection| Encryption og avansert autentisering og beskyttelse mot ondsinnede programmer med Dell Data Protection| Protected Workspace.

Businessman Looking at Latitude Notebook

Maskinene i alle de tre seriene har et ytre i børstet aluminium, forsterket med magnesium-legering, sterke stål-hengsler, vevd karbonfiber, pulverlakkert base og mye mer.  Berørings-skjermene har god lysstyrke, er svært holdbare og har Corning Gorilla Glass NBT-glass med inntil ti ganger høyere ripe-motstand, sammenlignet med soda lime-glass, som er det vanlige materialet. Latitude-pc-ene har også StrikeZone™ støtbeskyttelse, Fast Response Free-Fall-sensorer og harddiskisolasjon i gummi.

 

Denne videoen oppsummerer Latitude 7000:

Mer om Latitude 5000-serien:

Og her er mer om Latitude 3000:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *