Dell Precision M3800

Liten og lett, full av kraft

Arbeidsstasjonen er på 15 tommer, veier ned mot 1,88 kilo (kan variere ut fra konfigurasjon), er 18 mm tykk og leveres med FullHD eller Quad HD+-skjerm. Forsterket kjøling gjør det mulig å ha maks ytelse hele tiden og batteritiden er ti timer med NVIDIA® Optimus™-teknologi. M3800 sørger for at også de som bruker tunge programmer, som videoredigering, 3D-animasjon og CAD, kan ha en maskin som er enkel å ta med på reise, ta med til kunder for å vise frem arbeid eller ta med til hjemmekontoret.

Dell Precision M3800 leveres med Windows 8.1 Pro (64-Bit) eller Windows 7 Professional (64-Bit). Den har fjerde generasjons Intel Core i7-4702HQ med fire kjerner og klokkefrekvens på inntil 3,2GHz . Grafikken tar NVIDIA Quadro® K1100M seg av, med 2 GB GDDR5-minne. Dette er den første ultratynne, mobile arbeidsstasjonen som bruker den Kepler-baserte NVIDIA Quadro GPU.

Maskinen tåler store datafiler, med en rekke lagringskonfigurasjoner med opptil to lagringsenheter, maksimum 1,5 TB lagring (HDD, SSHD eller SSD), 2,5-tommers disk og SSD-kort (mSATA).

Arbeidslivet er i endring. De som jobber med tunge programmer ønsker også å jobbe mobilt, men trenger fortsatt mye mer kraft enn vanlige brukere. Denne maskinen svarer på dette behovet: Den er tynn, har lav vekt i forhold til ytelse og batteritid og topp skjermoppløsning.

Dell Precision M3800 har lekker design med aluminiumsramme, lett karbonfiber-deksel og Corning Gorilla NBT Glass skjerm. Skjermen er en fem-punkts UltraSharp multi-touch-skjerm på 15,6 tommer med QHD+ (3200 x 1800). Den kan kobles til en rekke eksterne skjermer via Dell D3000 USB 3.0 dokkingstasjon. Den har baklyst tastatur, fire USB PowerPorts (tre USB 3.0 og én USB 2.0), stor pekeflate og HD-webkamera.

Maskinen er justert og optimalisert for media- og underholdnings-programvare og ingeniør- og design-programmer som Adobe Creative Suite, Autodesk Entertainment Creation Suite og AutoCAD, Inventor og Revit, Avid Media Composer, Dassault Catia og Solidworks, for å nevne noen. M3800 sørger for at applikasjonene kjører optimalt, og man kan også bestille den med Dell ProSupport for døgnkontinuerling kundestøtte.

I Norge kommer Dell Precision M3800 for salg 14. november.

Bandet Linkin Park har brukt Dell Precision arbeidsstasjoner for å produsere sin siste musikkvideo. Se mer om hvordan de har brukt teknologien: www.dell.com/linkinpark. Musikkvideoen ble slik:

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *