Mobilt med høyeste ytelse og grafikk

Dell lanserer de mobile arbeidsstasjonene Dell Precision M4800 og M6800, samt tårn-modellene T3610, T5610 og T7610. Dette er maskiner for de som jobber med tunge programmer på jobb, som 3D-design, CAD-programmer og annen profesjonell ingeniør-programvare.

Mobile nyvinninger
M4800 er markedets første 15,6-tommers mobile arbeidsstasjon med QHD+ IGZO-skjerm, som har høyere oppløsning enn Apples MacBook Pro Retina-skjerm. M6800 kan konfigureres med ti-fingers Wacom multi-touch på sin 17,3-tommers skjerm, slik at brukeren enkelt og intuitivt kan styre kreative design-applikasjoner. De har også mulighet for WiGig trådløs docking, og har forbedret lyd fordi WAVES MaxxAudio Pro er integrert.

I tillegg kan vi nevne at de nye, mobile arbeidsstasjonene har opptil 16 GB med 1866 MHz-minne, fjerde generasjons Intel Core i5 og i7-prosessorer helt opp til Core i7 Extreme Edition, AMD FirePro og NVIDIA Quadro med opptil 8 GB grafikkminne på M6800 konfigurert med NVIDIA Quadro K5100M. Da kan man håndtere kompleks 3D-design, inkludert rendering og simulering.

Batteriet er så kraftig at det kan vare hele dagen, og sikkerhetsløsningene AMD Enduro og NVIDIA Optimus sørger for autentisering og beskyttelse.

Nye tårn

Precision tårn-modeller
T3610, T5610 og T7610 har det siste og beste innen prosessorer og grafikk, Windows8, ny Intel Cache Acceleration-programvare, PCIe SSD-er og oppgradert Dell Precision Performance Optimizer. De kommer som tårn i liten formfaktor eller mini-tårn. T3610 har en enkelt Intel Xeon CPU, T5610 har dobbel Intel Xeon CPU, og T7610 er verdens kraftigste tårn-arbeidsstasjon. Den tilbyr opptil 512 GB systemminne og opptil tre kraftige grafikkort, inkludert opptil to NVIDIA Quadro K6000s-kort.

 

Nye verktøy

Dette er noen av de nye verktøyene du finner på arbeidsstasjonene:

  • Dell Precision Performance Optimizer – automatisert verktøy for ytelse, konfigurerer innstillinger ut fra hvilken programvare brukeren bruker. Oppdateres med nye profiler for Siemens NX 8.5 og Dassault CATIA.
  • Intel® Xeon Phi™ co-processor 3120A PCIe card – Intel Xeon Phi er en ny flerkjernet x86-basert arkitektur for effektivitet og høy ytelse når du jobber med parallelle arbeidsmengder. Som co-prosessor på et PCIe-kort i synergi med Intel® Xeon®-prosessorer gir det høyere ytelse til Dell Precision T7610-tårn og R7610 rack-arbeidsstasjoner.
  • PCIe Solid State Drives (SSD) – Mircon PCIe SSD-teknologi kommer på tårn- og rack-arbeidsstasjoner fra oktober. Dette er en av lagringsløsningene med best kapasitet som samler sammen SSD-teknologi med PCIe-systemets kommunikasjonsbuss.
  • Intel Cache Acceleration Software – Workstation (CAS-W) – Utviklet i samarbeid med Intel for å tilby bedre ytelse på arbeidsstasjonene. Tilgjengelig, kun på Dell Precision-racks og – tårn-arbeidsstasjoner fra november.

Mye mer kan sies om de nye produktene. Følg lenkene for mer utfyllende informasjon:

Pressemelding på engelsk

Bilder på Dells engelske presserom

En rekke bloggposter på den engelske søsterbloggen Direct2Dell relatert til teknologien:

Og til sist – i disse to videoene får du et skikkelig blikk både på de mobile arbeidsstasjonene og den kraftigste tårn-arbeidsstasjonen:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *