Møt oss på vForum i Oslo 4.juni

Dell er sponsor og faglig bidragsyter på årets vForum, som arrangeres av VMware. Temaet for konferansen er, løst oversatt, «mengder av muligheter». Hensikten er å presentere nyheter innen virtualisering, mobilitet og løsninger fra nettskyen, og hjelpe kundene kontrollert ta i bruk nyere og smartere teknologiske tilnærminger.

Dell har stand i utstillingsområdet der våre dyktige fagfolk viser frem spennende teknologi. Vi skal også holde et foredrag: En av våre fremste løsningseksperter innen tynne klienter (Wyse), Peter Van Caspel, vil være tilstede og presentere sammen med Dell Norges Erik Tessem. De vil dele ny kunnskap og presentere den ferskeste og mest spennende teknologien fra Dell.

De som får med seg innlegget loves råd og innsikt som gir enklere, bedre og lettere VMware-miljø å håndtere. Løsningene spenner på tvers av vår ende-til-ende portefølje, fra servere, lagring og nettverk, via programvare og ut til klientene. Med vår unike programvareløsninger får man enda bedre oversikt og helt nye måter å beskytte/sikre kritiske data.

Les mer om konferansen og meld deg på her. Konferansen er gratis og en forutsetning for de som ønsker å være best på kunnskap om fremtidens it-miljø. Ønsker du å snakke med oss om mulighetene vi presenterer på vForum? Send meg en mail på per_fjelly@dell.com

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *