Ny markedsansvarlig for klientløsninger

Dalen har erfaring som markedsansvarlig i kredittinformasjonsselskapet Experian og var før dette leder for Vismas CRM-avdeling, prosjektleder i ØkonomiBistand, og salgserfaring fra Telecom og IT-bransjen. Hun har en mastergrad i internasjonal business fra EAE Business School i Madrid, og en bachelor i markedsføring fra BI.

I Dell skal hun ha ansvar for alle selskapets klientløsninger innenfor B2B, både direkte og gjennom partnere. Hun er svært entusiastisk for sin nye arbeidsplass:

– Hvordan Dell har utfordret markedet er en historie som har fanget min interesse lenge, og gjennom studietiden har jeg jobbet med mange case rundt nettopp dette. Da selskapet søkte etter ny markedsansvarlig ble jeg svært entusiastisk og ville være med på selskapets endringsreise fra produkttilbyder til ende-til-ende løsningstilbyder sammen med partnere.

– Jeg er vant til å jobbe med forhandlere og håper jeg kan tilføre erfaring og kunnskap på veien mot å lykkes med partnersalg. Det gleder meg å få lov til å komme inn i et selskap med så mye kunnskap, kompetanse og ikke minst – hyggelige og imøtekommende kolleger, sier Dalen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *