Ny nettbrett-serie og kraftig XPS

De to nettbrettene i Venue Pro-serien har lekker design og høy brukervennlighet, i tillegg til 2-i-1-funksjonalitet. Med ekstrautstyr som tastatur og dokkingstasjon blir de datamaskiner med nettbrett-utforming. Samtidig kommer XPS 15, verdens første bærbare pc med 15,6 tommers Quad HD+ (3200×1800) berøringsskjerm.

I tillegg oppgraderes Ultrabook-en XPS 13 med raskere prosessor, Full HD-skjerm (1920×1080) og enda bedre batteritid.

Dell Venue 8 og 11 Pro

Den nye nettbrett-familien består av Dell Venue 8 Pro og Dell Venue 11 Pro. Dette er ultra-tynne modeller basert på Windows 8.1, og kombinerer ytelse, design og brukervennlighet. Begge nettbrettene er basert på Intel, og har Intel Atom firekjerners Baytrail-prosessorer. I tillegg kan man velge opptil fjerde generasjons Intel Core i3 og i5-prosessorer på Venue 11 Pro, samt Intel vPro for administrasjon.

Brettene møter brukernes varierte behov både på jobb og i fritiden. Samtidig er de enkle for IT-avdelingen å integrere i eksisterende datamiljø, fullt kompatible med Windows-applikasjoner og Microsoft Office. Begge har mulighet for avanserte sikkerhets- og administrasjons-verktøy og -tjenester som TPM,

Dell Venue 8 Pro er et lite og snertent brett på åtte tommer, det er 8,9 millimeter tykt og veier kun 400 gram. Det har HD IPS-skjerm, rike tilkoblingsmuligheter og lang batteritid. Office 2013 Home & Student er inkludert, og man kan også velge å kjøpe den med Dell Active Stylus, en penn for nettbrett som gjør det enkelt å ta notater.

Dell Venue 11 Pro er et brett med hybrid-funksjonalitet. Den har avtakbart batteri, er like kraftig som en Ultrabook og har Full HD-skjerm. Den er tilgjengelig med en rekke ulike valgmuligheter:

 • Dell Mobile Keyboard med integrert batteri er et tastatur i full størrelse som gir ytterligere forlenget batteritid til brettet, og omformer det til en bærbar pc
 • Dell Tablet Desktop Dock, som gjør det enkelt å koble brettet til opptil to eksterne skjermer i full HD via HDMI- og DP-port. I tillegg fins tre USB 3.0-porter og audio ut.
 • Dell Active Stylus, som gjør det enkelt å ta notater og tegne
 • Dell Slim Keyboard, som er laget for reiser, og fungerer også som beskyttelse for skjermen

 

Dell Pro 11 Windows 8.1 11-inch tablet computer with dock.Dell Pro 8 Windows 8.1 8-inch tablet computer, held in hand.

Dell Venue 8 Pro (t.h.), Dell Venue 11 Pro (t.v)

 

Dell XPS 13 og 15
Dell utvider XPS-serien med kraftmaskinen XPS 15. Samtidig kommer en oppgradering av XPS 13 Ultrabook.

 • XPS 15 er verdens første bærbare pc med mulighet for en 15,6 tommers Quad HD+ (3200×1800) berøringsskjerm, med fem ganger så høy oppløsning som en vanlig HD-skjerm. Den kan bestilles med fjerde generasjons Intel Core i5- eller i7-prosessor, samt NVIDIA grafikkort. Med Intel Rapid Start og harddisk fra 500 GB til 1 TB starter den opp på sekunder. Modellen er slank og veier 2 kg.
 • XPS 13 har 13,3-tommers skjerm, veier fra 1,3 kg, har Full HD-skjerm, og blir enda raskere med Intels fjerde generasjon prosessorer opptil Intel Core i7, og Intel HD 4400-grafikk. Batteritiden er på opptil 10,5 timer.

Beauty shot of Dell XPS 13 (9333) ULT notebook computer.Dell XPS 15 (9530) notebook computer.

XPS 13 (t.v,) og XPS 15 (t.h)

I slutten av oktober kan du kjøpe Dell XPS 13 og XPS 15 i Norge, mens du må vente litt lenger på nettbrettene. Venue 11 Pro blir tilgjengelige med norsk operativsystem fra slutten av desember, mens Venue 8 Pro kommer i slutten av januar.

Sjekk ut disse videoene:
Dell Venue 8 og 11 Pro for hjem og fritid:

Dell Venue 8 Pro:

Dell Venue 11 Pro:

13 replies
 1. Martin says:

  Jeg skjønner ikke at det kan ta 3 måneder fra lansering i USA til Venue 8 Pro kommer ut i Norge. Og hva med XPS 11, ingen norsk dato på den?

  Svar
  • Dell
   Dell says:

   Det kan ta litt lengre tid før produkter kommer på norsk, så vi får smøre oss med litt tålmodighet her til lands denne gangen. XPS 11 er det ikke norsk dato på, ettersom den foreløpig ikke er planlagt lansert i Norden.

   Svar
   • Fri says:

    Hei! Er det noe sted man kan prøve ut XPS 13? Jeg er nysgjerrig på hvordan skjermen føles. Vil gjerne se på den før jeg kjøper.

    Svar
    • Karina Hansen says:

     Hej Fri

     Vi har rigtig mange partnere i Norge, men har desværre ikke et overblik over de forskellige partneres lagerbeholdning eller sortiment, og det kan derfor være rigtig svært at hjælpe dig med at finde en butik der har denne på display. Dog vil jeg informere om, at du jo har 14 dages fuld returret ved køb på hjemmesiden, hvor du i de 14 dage kan teste maskinen alt det du har brug for, for at finde ud af om denne er præcis din drømme maskine. Skulle du indenfor 14 dage finde ud af at den ikke lever op til dine krav, sender du os blot en privat besked på Facebook: https://www.facebook.com/DellNorway, med ordrenummer, så hjælper vi med resten.

     Med venlig hilsen

     Karina Hansen
     Nordic Social Media Support Specialist
     Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook

     Svar
 2. Bjørn-Tore says:

  Det står at det skal være mulig å kjøpe nye XPS 13 og 15 i Norge, mot slutten av oktober.
  Nå er det snart slutten av november og jeg kan ikke finne disse PCene på dell.no, kommer de snart?
  Er veldig interessert 🙂

  Svar
 3. Hans Seime
  Hans Seime says:

  Hei Bjørn-Tore

  De er dessverre blitt forsinket. 20 Desember er det nye datumet for lansering av XPS 13 og XPS 15.

  Svar
 4. Svein Arne says:

  Det er kanskje på tide med ei oppdatering? Nå skriver i januar 2014, og nye XPS15 med SSD er stadig ikke tilgjengelig i Norge. Varianten som er tilgjengelig er i tillegg nesten umulig å finne på dell.no.

  Svar
  • Hans Seime
   Hans Seime says:

   Hei Svein Arne

   XPS 15 finner du her:
   http://www.dell.com/no/p/xps-15-9530/fs

   Vi vil ikke komme med noen SSD 256GB til denne, men mulig med 512GB senere.

   Vi har en hybrid harddisk med en SSD på 32 GB hvor OS og programmer vil være, slik at man får oppstarthastigheten til en SSD, bra med ekstra lagringsplass, men til mye bedre pris

   Du kan også se på en Precision M3800 som er litt lik XPS 15.

   Svar
 5. Carl says:

  Hei,

  Vi vurderer sterkt å kjøpe noen XPS13 nå snart til vår bedrift, men ser på nett at det er mange som melder om elektrisk ulyd (coil whine) på denne modellen. Et kjapt søk på Dell Community gir noen treff, google-søk enda fler. Er dette ordnet opp i nå? Vi vil nødig kjøpe maskiner som gir nedetid ifbm service/returer/osv.

  Svar
 6. Karina Hansen says:

  Hej Carl

  Vi er opmærksomme på, at nogle brugere oplever problemer med coil whine på den nye XPS 13, og vores produkt team sørger for at indfange alle produkter de maskiner der indsendes til os, på baggrund af dette.

  Vi er i stærkt samarbejde med underleverandøren igang med at undersøge sagen i dybden, og når der er noget nyt, vil vi poste det i vores officielle Dell Community Forum: http://dell.to/1mGIk9r

  Med venlig hilsen

  Karina Hansen
  Dell | Social Media & Communities Professional
  Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *