Nye SMB-tilpassede servere fra Dell

Det er litt over et år siden vi først introduserte den 13. generasjonen PowerEdge-servere. Siden da har porteføljen blitt utvidet med en rekke modeller tilpasset de mest krevende oppgavene og store datasentre. Nå kommer en gladnyhet for de litt mindre aktørene. I dag lanserer Dell fire helt nye rackservere og tårnservere tilpasset SMB-markedet: Dell PowerEdge R330, R230, T330 og T130.

Nyhetene er designet for å møte de spesifikke kravene små og mellomstore virksomheter har til maskinvare innen både ytelse, kapasitet og kompleksitetsnivå. Enkel styring og tilrettelegging for fremtidig vekst har også vært viktig i utviklingen av disse PowerEdge-modellene.

Servere med bedre ytelse enn noen gang

Alle de nye PowerEdge-serverne kommer med mye høyere ytelse enn forrige generasjon. Med et bredt utvalg kraftige prosessorer i Intel Xeon E3-1200 v5-familien akselereres databehandlingen, og responstiden kortes ned med DDR4-minne – som er 33 prosent raskere enn DDR3.

I/O-ytelsen fordobles, takket være PCIe Gen 3.0, og Dells innovative PERC9 RAID-kontroller gir i tillegg dobbelt så mange IOPS som før. Nyhetene kan leveres med inntil fire minnespor, og inntil fire eller åtte harddisker avhengig av hvilken modell man velger.

Kraftige og effektive rackservere

Den nye Dell PowerEdge R330 er den sterkeste av de to nye, allsidige rackserverne. Den passer spesielt godt for SMB-kunder som trenger utvidet maskinvaretilgjengelighet og tjenestestøtte, og byr på inntil 56 prosent mer intern lagringskapasitet enn forrige generasjon.

Den andre nye rackserveren heter Dell PowerEdge R230.Med dobbelt så høy minnekapasitet, tre ganger mer intern lagringskapasitet og dobbelt så mange IO-ekspansjoner som forrige generasjon er dette er en kraftig og effektiv maskin som passer godt for distribuerte applikasjoner hos små og mellomstore virksomheter, hostingselskap og OEM-kunder.

Tårnservere laget for å la dere vokse

I dag lanseres også et par nye tårnservere som er designet for å legge til rette for vekst. Dell PowerEdge T330 er en utvidbar, rack-monterbar tårnserver for virksomheter som trenger mer intern lagringsplass, med inntil fire DDR4-minnespor og inntil åtte 3,5-tommers harddisker.

En siste nyhet er tårnserveren Dell PowerEdge T130, tilpasset små virksomheter og hjemmekontorer, som for første gang kommer med Dells OpenManage systemstyringsverktøy. Dette gir tilgang til enkle og intuitive redskaper som reduserer implementeringstiden med inntil 40 prosent, i tillegg til mulighet for enklere styring. Den nye PowerEdge T130 kommer med dobbelt så høy minnekapasitet som forrige generasjon.

Tilgjengelig nå

Alle de fire nye PowerEdge-serverne for SMB-markedet er tilgjengelig fra og med i dag. Hvis din virksomhet har behov for å oppgradere serverparken, eller du ønsker kontakt med en av våre svært kompetente partnere som kan hjelpe dere med deres behov, kan du gjerne sende meg en e-post på Arild_Hansen@Dell.com.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *