Dell arrangerer gratis webinarer om serverteknologi

Nyttige gratis webinarer for de serverinteresserte

Vi i Dell arrangerer rett som det er gratis webinarer for kunder og andre nysgjerrige. Her demonstrerer vi ny teknologi, viser hvordan du kan få mer ut av det du allerede har, og jevnt over prøver å gjøre arbeidsdagen din litt bedre. I vår kommer vi til å ha flere webinarer spesielt rettet mot deg som styrer med servere.

Møt Dell PowerEdge VRTX – markedets smarteste konvergerte løsning

Med Dell PowerEdge VRTX kan du få et «datasenter i en boks», med servere, lagring og nettverk i ett 5U-oppsett – eller som tårnmodell. Siden VRTX er veldig stillegående og slipper ekstern kjøling er den i tillegg fleksibel med hensyn til hvor den plasseres.

PowerEdge VRTX passer godt hvis du trenger en plattform for å drive mellom 10 og 100 virtuelle maskiner; for eksempel til en desentralisert infrastruktur i konsernets regioner og utekontorer, eller som hjertet i infrastrukturen hos små og mellomstore virksomheter. Et annet bruksområde VRTX passer bra for er hvis du trenger en disaster/recovery-løsning for din eksisterende produksjonsplattform.

18. februar arrangerer vi et webinar om VRTX. Der får du både en introduksjon av løsningen og en demonstrasjon av hvor enkel den er å administrere. Klikk på lenken nedenfor for å melde deg på, hvor du også kan se en video om PowerEdge VRTX:

Klikk her for å gå til påmeldingssiden for VRTX-webinaret

Dell PowerEdge FX2 – det beste fra to verdener

Dell PowerEdge FX2 er markedets minste konvergerte løsning, hvor Dell har kombinert det beste fra både rackservere og bladservere. Dette er en rackmontert 2U konvergert løsning, hvor du kan velge ulike servermoduler tilpasset dine workloads, mens lagringsbehovet dekkes gjennom DAS-moduler i samme chassis. Dette er en unik løsning som Dell er alene om.

PowerEdge FX2 er midt i blinken for kunder som vurderer to eller flere rackservere, men som vil spare både plass, kabling og administrasjonskostnader. Hvis du trenger servere med mye lokal diskplass kan du få 56 disker på 2U ved å sette opp en PowerEdge FX2 med FC630 og tre DAS, og om du behøver 4-veis servere til eksempelvis databaser, ERP eller OLTP tilbyr FX2 dobbelt så mye ytelse sammenliknet med en like stor rackserver. Hvis du ønsker mest mulig ytelse på minst mulig plass kan vi nevne at FX2 kan gi deg åtte servere, 224 kjerner og 2 TB minne på kun 2U.

31. mars arrangerer vi et webinar hvor du kan finne ut mer om FX2, og i tillegg få en demo av administrasjonsgrensesnittet. Det er bare å sjekke kalenderen, holde av datoen, klikke på lenken nedenfor og melde seg på alt nå:

Klikk her for å gå til påmeldingssiden for FX2-webinaret

Nye Broadwell-prosessorer – hva betyr det for deg som serverkunde?

Intel vil lansere nye Broadwell-baserte prosessorer til servermarkedet, og i forbindelse med denne vil også vi i Dell gi våre mest populære servere en facelift. Vi kan ikke røpe stort mer nå, men den 28. april arrangerer vi et webinar hvor vi vil kunne gå mer i detalj.

Melder du deg på webinaret nå vil du bli en av de første som får vite hva som er nytt:

Klikk her for å gå til påmeldingssiden for Broadwell-webinaret

Administrasjon av Dell-servere – kan oppgavene gjøres smartere?

Dells administrasjonsløsning for servere, OpenManage Essentials (OME), er en kostnadsfri løsning som forenkler den daglige driften av Dell-servere. OME er designet for å være enkel i installasjon og bruk, og kan spare deg for mye av tiden du i dag bruker på serverdrifting. Med mulighet for automatisering av flere oppgaver, agent-fri oppdateringer og proaktiv overvåkning kan løsningen også føre til bedre oppetid.

12. mai holder vi et kort webinar som gir deg en innføring i OME og en demonstrasjon av løsningen. Følg lenken nedenfor og meld deg på i dag:

Klikk her for å gå til påmeldingssiden for OpenManage Essentials-webinaret

Husk også at du alltid kan finne en fullstendig oversikt over kommende webinarer på Dell.no/events.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *