Nyutdannet og lyst til å jobbe i Dell?

Vil du bli vår nye kollega? Dell skal nå utvide staben på Oslo-kontoret med to Graduate Sales Account Managers. Hvis du i løpet av de siste 12 månedene har fullført en master- eller bachelorgrad innen et IT- eller forretningsrelatert fag bør du lese videre!

Stillingene har ansvar for å drive inngående og utgående kontakt, både på telefon, e-post og webgrensesnitt, og både med nye og eksisterende kunder. De riktige kandidatene vil blant annet også jobbe med å analysere flere markedsfaktorer for å forutse og identifisere kundenes problemer og behov, og å foreslå passende løsninger.

Som Graduate Sales Account Manager kommer du til å bli godt kjent med vår produktportefølje og hvordan den svarer til kundenes behov, og hva som driver Dells forretningsmodell. Vi kan også by på mye læring, og du kan utvikle sterke salgsferdigheter i et kompetitivt miljø i stadig forandring. Du får også utviklet dine presentasjonsferdigheter, og vi kan gi deg erfaring med forskjellige grupper interessenter på forskjellige administrasjonsnivåer.

I tillegg til kravet om høyere utdanning vil de riktige kandidatene ha høyst 12 måneders erfaring med salg av komplekse løsninger. De må selvsagt ha god kunnskap om IT-løsninger, og må kunne gjennomgå komplekse situasjoner på en detaljert og logisk måte.

Ikke minst setter vi i Dell kunden fremst, så du må kunne ha kundens beste og kundetilfredshet i sentrum for alt du gjør. Du må snakke flytende norsk, og beherske engelsk på profesjonelt nivå.

Hvis dette høres ut som deg håper vi du vil følge lenken under for å se hele utlysningen og sende inn din CV og motivasjonsbrev allerede i dag! Siste frist er 8. juli 2016.

Lyst til å jobbe i Dell? Søk på stillingen som Graduate Sales Account Manager

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *