Partnerpraten med Move

Midt i Oslo-gryta, med utsikt til Akerselva, finner vi Move. I et stort, fint og åpent lokale er det yrende liv som vitner om en virksomhet som har nok å henge fingeren i.

På spørsmål om å stille opp på Partnerpraten kom tilbakemelding fra Sannæs kjapt:

– Selvfølgelig stiller jeg opp når det handler om samarbeid. Sammen med kompetanse, kvalitet og leveransedyktighet er det det vi lever av, og per i dag er Dell den klart største og viktigste partneren vår, sier han før vi går i gang med spørsmålene.

Kan du beskrive Move med tre ord? 

Best på Dell!

Hva leverer dere til kundene? 

Som systemintegrator leverer vi et bredt spekter av it-løsninger fra datasenter, via mobilitet og sikkerhet, til klientløsninger. Våre konsulenter har fokus på it-infrastruktur og er it-avdelingens beste venn når det kommer til å fylle kompetanse- og/eller kapasitetshull.

Hvorfor er dere Dell-partner? 

Dell har fantastiske produkter til meget gunstige priser. I tillegg har de gått fra å være forhandlernes verste fiende til å bli den mest partnervennlige produsenten. Både Move og Dell er i utfordrerposisjon. Derfor samarbeider vi godt.

Hvordan bruker dere Dell sine løsninger for å hjelpe deres kunder? 

I utgangspunktet er vi en uavhengig rådgiver som anbefaler de produkter og løsninger som til enhver tid passer kunden best. I veldig mange tilfeller finner vi svaret hos Dell. Gjennom de siste årene har de bygget en helhetlig portefølje for teknologi til virksomhetsmarkedet. Det har gjort Dell til et foretrukket alternativ vi anbefaler til svært mange kunder.

Kan du nevne én ny, viktig trend som er aktuell for deres kunder i dag? 

Mobilitet!

Move ble etablert for 25 år siden med en idé om at it-løsninger skulle bli mobile. I dag kan vi si at vi fikk rett. Mobilitet er noe alle virksomheter må forholde seg til og ivareta, enten de velger å kjøpe lokale løsninger og/eller henter løsninger i skyen. Sikker tilgang til virksomhetens data fra hvor som helst, når som helst, på hvilken enhet som helst, stiller krav til en helhetlig it-løsning som omfatter produkter og tjenester fra mange produsenter, som Dell. Vår oppgave er å designe og implementere slike helhetlige løsninger.

Kan du beskrive din beste Dell-opplevelse?

Da vi i år ble kåret til årets partner for fjerde året på rad. Dette er det beste beviset på at vi sammen med våre kunder gir det beste fra to verdener; Dells markedsledende, prisgunstige produkter og Moves unike spisskompetanse.

Laptop eller nettbrett?  

Laptop på jobben, nettbrett hjemme.

Hvilken teknologipersonlighet ville du helst møtt, og hva ville du spurt vedkommende om hvis du kun hadde ett spørsmål?

Hvis jeg måtte, ville jeg spurt Michael Dell om når han vil gjøre det enklere for Dells direktekunder å utnytte unik konsulentkompetanse i Dells partnerapparat.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *