Prøv Wyse vWorkspace gratis med Azure

Wyse vWorkspace og Microsoft Azure gir store muligheter i dag. Kombinerer du de to åpner det seg en verden av nye muligheter, og mer vil komme i fremtiden. Interessert? Da bør du lese videre! Nylig lanserte nemlig Dell en ny versjon av Wyse vWorkspace som inneholder er rekke nyheter for kunder interessert i Microsoft Azure, Windows 10 og språk, og for driftsleverandører.

Microsoft Azure og Wyse vWorkspace

Wyse vWorkspace handler om enkelhet, fleksibilitet og gunstig pris. Alle tre hver for seg selv forplikter til kontinuerlig videreutvikling av løsningen for å møte «lovnadene» om enkelhet, fleksibilitet og gunstig pris. Siste skudd på stammen er derfor funksjonalitet rundt Microsoft Azure.

Wyse vWorkspace Trial, tilgjengelig gjennom Microsofts Azure Marketplace, gir muligheter for en enkel, fleksibel og prisgunstig Proof of Concept/Pilot. Når Wyse vWorkspace Trial er rullet ut i Microsoft Azure kan du umiddelbart distribuere RDSH-baserte Windows-baserte skrivebord og applikasjoner til nesten enhver enhet.

På den måten går det raskt å rulle ut et virtuelt skrivebord for dine testbrukere, samtidig som det gir mulighet til å bli kjent med hvor enkelt og intuitivt administrasjonsverktøyet til Wyse vWorkspace er. De første 5 Wyse vWorkspace samtidige brukerlisenser er gratis (trial-versjon).

Snart, med Server 2016, vil du også være i stand til å dra nytte av Microsoft Azure Stack og distribuere Wyse vWorkspace Trial fra Microsoft Azure inn i eget datasenter, eller la den ligge i Microsoft Azure hvor løsningen kan nås fra hvor som helst.

Hvis du klikker her kan du lese om flere fordeler med Wyse vWorkspace Trial i Microsoft Azure og laste ned PDF-en «Wyse vWorkspace Startup Guide for Azure». Og, før du vet ordet av det har du rullet ut en Wyse vWorkspace trial løsning i Microsoft Azure som du kan «konvertere» til produksjonsmiljø og eventuelt flytte over i eget datasenter med Azure Stack og Microsoft Server 2016.

Windows 10 og Wyse vWorkspace

I tillegg er det kommet støtte for Windows 10 i Wyse vWorkspace Connector, som er klienten som installeres på endepunktet for å få tilgang til virtuelle skrivebordet og applikasjoner som leveres til brukeren via skyen/datarommet.

Denne støtten er ventet å akselerere utrulling av Windows 10 på endepunktene. Videre er ytelsen økt ved at noen inkrementelle forbedringer i Microsoft RDP 8 er lagt til. Disse forbedringene gir blant annet bedre grafikkytelse når brukeren ikke kjører Windows, som for eksempel en tynnklient. I tillegg kan brukerne nå også «se» etter en bestemt applikasjon ved å skrive navnet i et søkefelt på samme måte som søk ble innført i Windows 8 for en tid tilbake.

På måten slipper brukeren å skrolle ned en potensiell lang liste av applikasjoner. Dette sparer tiden brukt for å finne og starte en applikasjon, som i seg selv gir en positiv brukeropplevelse og produktivitetsforbedring.

Utvidet språkstøtte i Wyse vWorkspace

For flernasjonale kunder er utvidet språkstøtte kjærkomment. Wyse vWorkspace bruker Connectors, for rask og enkel tilgang til virtuelle skrivebord eller applikasjoner. Nå er språkstøtten i Wyse vWorkspace Connectors utvidet med fransk, tysk, spansk og tradisjonell kinesisk i tillegg til de allerede eksisterende engelsk, japansk, koreansk og forenklet kinesisk. Videre er utvalgt teknisk dokumentasjon også tilgjengelig på disse språkene.

Wyse vWorkspace for driftsleverandører

I tillegg til ny funksjonalitet rundt Microsoft Azure, støtte for Windows 10 og utvidet språkstøtte har vi andre forbedringer særlig for driftsleverandører. Særlig gjelder dette forbedret støtte for multi-tenancy (flere leieforhold mot en instans), som er svært viktig for driftsleverandører som leverer virtuelle skrivebord som en tjeneste.

Dere kan lese mer om nyheter i Wyse vWorkspace ved å klikke her.

For ytterligere informasjon eller ønske om en demonstrasjon, klikk her for å ta kontakt!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *