Rett maskin for SAP HANA

For ett år siden ble det kjent at Zalaris, som er en stor leverandør av HR-programvare i skyen, var første nordiske virksomhet som la alle sine forretningsprosesser på SAP HANA. Dette vakte oppsikt og selskapet har høstet lovord for sine innovative valg. I-minne-teknologien gir langt raskere prosesser, støtter vekst og sikrer vesentlig mer stabile tjenesteleveranser. Zalaris kan levere langt mer effektive løsninger til sine kunder, og tilbyr nå HR og lønnsprosesser for mer enn 130000 ansatte per måned i Norden, Baltikum og Polen.

PowerEdge skreddersydd for SAP HANA
SAP Business Suite på SAP HANA gjør at sanntidsinformasjon kan omsettes i umiddelbar handling. Det gir økt verdiskaping fra forretningsprosesser og forandrer hvordan virksomheter jobber og samhandler. I Zalaris sitt tilfelle har de redusert prosesser som tidligere tok timer til noen få minutter. Ventede kostnadsbesparelser for selskapet og deres kunder er betydelige. Zalaris sine løsninger driftes hos SAP-spesialisten Basis Consulting. Da de skulle velge rett maskinvareplattform for denne nyskapende programvaren trengte de SAP HANA-sertifiserte servere med minimum 2 TB RAM. Dells respons ble PowerEdge R920-servere med en totalkapasitet på 12,5 TB RAM, skreddersydd SAP HANA.

Holdt seg til det kjente
Prosessen med å flytte HANA-løsningen til de nye maskinene iverksettes snart. Kontrakten har en verdi på flere millioner kroner, og vi er selvsagt svært fornøyde med at Basis Consulting fant at vår løsning med PowerEdge R920 som basis passet best. Årsakene til dette er klare, ifølge driftsansvarlig Bernt Sandstad i Basis Consulting:

– Hele vår infrastruktur er basert på servere fra Dell. Vi er godt fornøyd med PowerEdge, og kjører det på nær sagt alt. Feilraten er lav, administrasjonen enkel og grensesnittet er veldig oversiktlig. I tillegg er løsningene fornuftig priset slik at vi får mye teknologisk verdi for pengene.

Basis Consulting venter nå på leveransen og ser frem til å gi Zalaris nye muligheter.

– Det er et heftig SAP-prosjekt på de fleste vis. Derfor er det godt å vite at Dell er bra på support og oppfølging. Vi trenger servere som er fri for overraskelser, som gir oss den tryggheten og kapasiteten vi trenger, sier salgs- og markedsansvarlig Svein Kolden.

Vil du vite mer om PowerEdge og Dell-løsninger som kan støtte forretningsprosessene i din virksomhet kan du kontakte per_fjelly@dell.com

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *