Slik vet du at datarommet møter dine behov

Datarommet beveger seg mot stadig mer konvergerte løsninger. Samtidig vet vi at de aller fleste virksomheter fremdeles både designer og bygger sine egne løsninger for hver utvidelse og justering som kreves.

Slike prosesser medfører både kostnader og risiko, noe vi i Dell vil hjelpe våre kunder redusere. For å gjøre det har vi lansert Dell Blueprints. Med Dell Blueprints kan vi tilby akkurat den implementeringsløsningen som passer best for din virksomhet, og de konkrete behovene dere har.

Referansearkitekturer

På den ene side av Blueprints-programmet har vi referansearkitekturer, som er tilpasset deg som fortsatt ønsker full kontroll på byggingen og rom for spesialtilpasninger. Fordelen med disse er at de byr på mest mulig fleksibilitet med hensyn til konfigureringsmuligheter.

Som med alle løsninger man setter sammen selv krever det en viss innsats å implementere disse løsningene. Fordelen er at disse referansearkitekturene tar utgangspunkt i all vår erfaring med implementering, og vi tilbyr detaljerte guider som kan gjøre prosessen både enklere og tryggere.

Vi kan også by på egne tilpassede whitepapers med råd og anbefalinger til forskjellige skaleringsmuligheter for referansearkitekturer. De første løsningene basert på Blueprints-modellen er nå tilgjengelig, og de neste månedene vil flere komme til.

Engineered solutions

På den andre siden av Blueprints kan vi tilby Engineered Solutions. Dette er fullstendige, ferdigbygde og ferdigpakkede løsninger, som kommer i flere forskjellige varianter tilpasset forskjellige bruksområder. Kunder som har tatt steget opp til et programvaredefinert datasenter kan dra særlig nytte av disse løsningene.

Før en pakke med Dell Engineered Solutions sendes fra fabrikken blir systemet grundig testet. Et team på nærmere 80 ingeniører er dedikert til å kvalitetssikre forsendelsene, slik at risikoen for feil blir redusert ytterligere.

Mens referansearkitekturer byr på maksimal kontroll over maskinvaredelen, passer altså Engineered Solutions for alle som vil prioritere forretningsutvikling fremfor å bruke tid og ressurser på implementering.

Få råd fra våre fremste eksperter

Vi kan gjerne fortelle mer om hvordan Dell Blueprints kan hjelpe din virksomhet. En god måte å gjøre det på er å gjennomføre en uforpliktende workshop som vil gi oversikt og godt beslutningsgrunnlag.

Workshopen inneholder en diskusjon rundt dagens utfordringer, hva dere skal levere i fremtiden, og foreslår tiltak og løsninger som gir dere trygghet og støtte for deres strategiske initiativer. Diskusjonen vil omfavne konkrete tekniske løsninger for dere, inkludert Dell Blueprints.

Dere velger selv hvem som deltar, men deltakere må være opptatt av nye typer ideer som forenkler, frigjør tid og reduserer kostnader i it-miljøet. Vårt forslag er at dere er representert med både relevant ledelse og fagpersoner, vi stiller med våre mest kompetente løsningseksperter.

Vi håper dere ønsker en slik kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang. Ta kontakt på Arild_Hansen@Dell.com for å avtale tid.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *