Ti gode grunner til at du bør melde deg på Dell Solutions Tour

Nyheter: Vi viser frem hemmeligheter. Svært spennende nyheter for kunder som ønsker mer for mindre. Noen av pakkene er harde, andre er myke og veldig nyttige.

Det første: Dell Solutions Tour 2014 er det første større arrangementet der vår relativt ferske Norgessjef Solveig er vertinne. Kom og hør hennes tanker og visjoner for Dell Norge. Utfordre henne gjerne på hvordan vi kan bli en enda bedre partner og leverandør.

Bli kjent med det nye Dell: Vi har endret oss enormt som selskap. Vi leverer nå hele bredden på hva virksomheter krever for å ha de beste og mest dynamiske it-miljøene. Kom og lær mer om hvordan vi og våre partnere kan møte alle dine behov med nye og innovative løsninger.

Inspirasjon: Normen for mange it-avdelinger er tidkrevende manuelle prosesser balansert med krav om stadig mer forretningsverdi på flate budsjetter. Slike utfordringer krever nye typer løsninger. Vi har mange svar på dine hodepiner; la oss inspirere deg! Vi tar imot alle typer utfordringer.

Spennende foredrag: Vi har mange foredrag og sesjoner som foregår i plenum og i mindre grupper. Temaene spenner fra tekniske råd til strategiske veivalg og inspirasjon på nye måter. Sjekk ut agendaen her.

Fokusgrupper: Årets fokusgrupper er satt sammen basert på tilbakemeldinger fra fjorårets konferanser, og ønsker i forkant av årets Dell Solutions Tour. Vi har lagt opp til mange varierte grupper der man kan diskutere konkrete utfordringer. Se her hvilke grupper du kan delta i.

Tjenesteklinikk: Dagens it-avdelinger gjør langt mer enn å styre maskiner og programvare. It-ekspertene er nå viktigste forutsetning for at infrastrukturen sikrer vekst og fremgang. I en tid med mange endringer kan det være greit å ha noen å spille ball med. På Dell Solutions Tour får du gratis konsultasjon på vår dedikerte tjenesteklinikk. Uansett om det handler om skyer, migreringer, brukerstøtte, eller sikkerhetsbekymringer; vi har eksperter som er klare og ivrige etter å hjelpe.

Partnere: Flere av markedets fremste leverandører og våre samarbeidspartnere, som Microsoft og Intel, stiller med sine eksperter. De kommer med gode råd og smarte nye løsninger.

Nettverking: Dell Solutions Tour favner bredden. Her kommer alt fra direktører til it-eksperter, forhandlere, leverandører, presse og andre uavhengige eksperter og bransjesynsere. Diskuter strategi og teknologi med andre. Kanskje får du løsninger og ideer fra helt nye kanter.

Se og føl: Vi har et stort utstillingsområde der vi og våre partnere viser frem alt fra dingser til de mest avanserte dataromsløsningene. Få en demonstrasjon og prøv selv – bli positivt overrasket.

Er du fortsatt i tvil om hvorfor du skal melde deg på? Les mer her, eller send meg en mail.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *