Tre fylker og 23 kommuner velger Dell

Dette ved at BTV Innkjøp, innkjøpssamarbeidet for de tre fylkeskommunene, har inngått en to-års rammeavtale med Dell og to andre leverandører om leveranse av server- og lagringsløsninger. Avtalen har mulighet for utvidelse i ytterligere to år, og en totalverdi på cirka 20 millioner årlig.

I tillegg til teknologien skal Dell levere konsulenttjenester knyttet til løsningene. Ved å velge Dell kan kommunene forenkle it-systemene sine ytterligere, og gjøre mer for mindre. Dell har et godt utvalg av ulike typer servere, og muligheter for virtualisering er viktig i for denne type kunder. I den senere tid har vi vunnet en rekke kontrakter i offentlig sektor. Noe av nøkkelen til dette ligger i de kraftige 12.-generasjons-serverne som vi høster veldig bra tilbakemeldinger på. I tillegg får vi godt gehør på vårt budskap om at vi nå kan bistå våre kunder og partnere med ende-til-ende løsninger som støtter alle behov og lar IT-avdelingen bruke mer tid på å støtte forretningen.

Kommuner trenger løsninger som er kraftige, men enkle å drifte, uten at it-avdelingen må på lange og dyre kurs eller bruke unødig tid på administrasjon. Det ser vi at stadig flere får til med Dells løsninger for servere og lagring.

Vi ser frem til å levere enkle og brukervennlige løsninger som tilfører verdi til kommunene og innbyggerne i Buskerud, Vestfold og Telemark.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *