Tripler ytelsen

Dell World går av stabelen i Austin, Texas, denne uken. I den forbindelse kommer vi med en rekke lanseringer. I tillegg til oppdatert lagringsplattform kommer nye verktøy for kjappe nettverk og enklere administrasjon.

Med de nye EqualLogic lagringsløsningene kan man skalere fra et lite til et stort datasenter samtidig som det er optimalisert for virtualisering og enklere administrasjonen. Løsningene integreres sømløst med eksisterende miljøer, uten nedetid eller oppgraderinger. Mer om produktene:

Dell EqualLogic PS6210 arrays er en serie som gir flash til samme prisen som disk. Det fins seks modeller, og man kan velge full flash, hybrid eller full HDD-løsning. De nye modellene gir økt hastighet, opptil tre ganger så høy ytelse og fire ganger så stort minne som tidligere generasjoner. Lagringskontrollen blir også raskere og kraftigere. De nye Flash-arrayen kan støtte opptil 2,4 ganger så mange virtuelle datamaskiner, doblet arbeidsmengde på OLTP-databasen og halvparten så mye ventetid som tidligere arrays. I/O-flaskehalser reduseres til et minimum.

Dell EqualLogic Array Software 7.0 forenkler lagringsadministrasjon, har bedre tilgangskontroll og brukergrensesnitt. Programvaren er gratis for kunder med support-kontrakter. Dell EqualLogic SAN Headquarters 3.0 er overvåkingsprogramvare som analyserer og rapporterer på ytelse og hendelser. Dell Fluid File System v3 på EqualLogic FS7610/7600 reduserer kapasiteten som trengs for å lagre felles virksomhetsfiler med opptil 48 prosent, gjennom deduplisering og komprimering av overflødige data.

Det kommer også oppgraderinger av Dell OpenManage, slik at det blir mulig å automatisere serverimplementering og konfigurasjon for optimal ytelse og tilgjengelighet. Det forenkler systemadministrasjon i alle typer miljøer, enten du har én server eller to tusen. Tid fra oppsett til produksjon kan reduseres med over 90 prosent.

Nye campus-løsninger

Forrige generasjon teknologi for store nettverk håndterer ikke nye behov, med økt mobilitet, BYOD, tilgang til skytjenester med mer. Derfor lanserer Dell:

  • Dell Networking W-Series
  • Dell Networking N-Series
  • Dell Networking C-Series

Les mer om disse og de andre nyhetene i pressemeldingen på engelsk.

Du finner også mer detaljert info på Dells engelske blogg:

Se også denne videoen for mer om campus networking:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *