Valgfrihet til kunden

Det kommer stadige nye løsninger i markedet som skaper nye muligheter. Det er viktig med endring, tenke nytt, skape nytt og tilby valgfrihet.

Jeg har tidligere skrevet om at nettverk er en av de viktigste delene av datarommet, og at trafikkmønsteret har blitt fullstendig endret de siste ti årene. VMware introduserte virtualisering på x86-plattformen og dette var med på å endre mye av infrastrukturen i datarommet. Ikke minst påvirker slike endringer andre lag og da spesielt nettverkssiden og hvordan trafikk flyten foregår i mellom servere. Derfor er det på høy tid å modernisere datarommet.

For de store og de små

Dell, VMware og Cumulus Networks samarbeider nå for å tilby nye løsninger. Det nyeste er at vi nå kan levere blant annet VMware NSX nettverksvirtualisering med Cumulus Linux OS på Dells nettverks-svitsjer. Med slike løsninger vil servicetilbydere kunne provisjonere fysiske og virtuelle nettverk samt rulle ut nye applikasjoner på en mye raskere måte. Det hele handler om å forenkle IT-operasjoner og øke responstider. Et av målene med samarbeidet er å kunne levere det programvaredefinerte datasenteret (SDN).

VMware er en av de mest erfarne på dette feltet. De var de første til å effektivisere med programvarestyrte datarom (SDDC). Dell har et av de beste merkenavnene innenfor servere, lagring og nettverk, og vi tilbyr skreddersydde løsninger med nære teknologipartnere. Cumulus Networks var de første med full-funksjons Linux operativsystem for nettverksløsninger. Dette samarbeidet kan gjøre noe viktig og riktig for datarommet.

Vi samarbeider ikke bare om løsninger for de store, men har også laget løsninger for mindre virksomheter. Vi skal også levere en fullt ut testet og validert konvergert infrastruktur-løsning for mellommarkedet, med integrert støtte for VMware NSX™. Løsningen vil bestå av VMware NSX sammen med Dell-servere, nettverk og lagring. Den konvergerte løsningen i dette tilfellet vil bestå av PowerEdge M1000e blad-chassis, Dell nettverks-svitsj 10/40GbE MXL, S4810 ToR og S6000 fabric-svitsj samt en Dell lagringsløsning basert på iSCSI.

Åpne nettverksløsninger med tredjeparts OS

Med dette er Dell, sammen med våre samarbeidspartnere, den første globale aktøren til å tilby åpne nettverksløsninger hvor kunden kan velge et tredjeparts OS på nettverksprodukter. Vår visjon for nettverksinfrastruktur er å ha et åpent økosystem hvor kundene kan velge mellom bransjestandard nettverkskomponenter, nettverksapplikasjoner og nettverks-OS for å best mulig støtte kunden med de behovene de måtte ha. Jeg tror vi er noen skritt nærmere med utvidelsen av samarbeidet med VMware og Cumulus Networks.

Vil du høre mer om disse løsningene? Kontakt meg på per_fjelly@dell.com.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *