Dell Latitude 7285 2-i-1

Verdens letteste 2-i-1 PC er her

Dell Latitude 7285 2-i-1 er verdens letteste 12-tommer med Windows OS.

Modellen er også den eneste 2-i-1-PC-en som kommer med mulighet for trådløs lading.

Med sine 7,8 millimeter tykkelse og avtakbart tastatur, gjør Dell Latitude 7285 arbeidshverdagen enklere og mer fleksibel. PC-en gjør det enkelt å jobbe på farten, uten å gå på kompromiss med sikkerhet og brukervennlighet. Funksjonaliteten i denne 2-i-1-modellen gjør at brukerne kan veksle mellom bærbar PC, nettbrett, stående- og telt-modus.

Verdens første 2-i-1 med trådløs lading

WiTricitys trådløse ladingsteknologi gjør ledninger overflødig, og Dell Latitude 7285 er den første 2-i-1-enheten med trådløs lading. PC-en kan kombineres med en ladematte og en WiGig trådløs dockingstasjon, og vil da lades automatisk når den ligger på matten. Trådløs lading er imidlertid kun tilgjengelig på det amerikanske markedet.

Dell Latitude 7285 kommer med en skjerm som har 2880×1920 oppløsning og Corning® Gorilla Glass® 4, to USB C-kontakter, Intel HD 615-grafikk og syvende generasjons intel-prosessor. Nettbrettet har en vekt på 675 gram, mens basen veier 1043 gram.

Latitude-serien har sikkerhetsløsninger som innebærer omfattende kryptering, avansert autentisering og oppdatert beskyttelse mot virus og malware.

Usikker på hvilken Latitude som passer din bedrift best? Send meg en e-post på david.hall@dell.com, så finner vi ut av det sammen.

Se nyheten her:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *