Virtualiseringsekspert lovpriser Wyse vWorkspace

Brian Madden er kjent som en uavhengig ekspert med tydelige meninger rundt desktop- og applikasjonsvirtualisering. Han har skrevet fire bøker og over 2000 artikler om teknologiene og hans blogg har millioner av besøkende hvert år. Madden står også bak BriForum (19. – 20. mai 2015), en leverandør-nøytral konferanse som fokuserer på virtualisering og mobilitet. Brian Madden har blitt rangert som fremste foredragsholder på både VMworld og Citrix Synergy. Det er med andre ord en betydelig kapasitet på området, og en svært viktig påvirker for både de som utvikler løsninger og de som kjøper dem.

Dell, Quest og Wyse – en god kombinasjon

Dells administrasjonsløsning for desktop- og applikasjonsvirtualisering – Wyse vWorkspace er en svært viktig komponent blant vårt tilbud for det profesjonelle markedet. Det er en omfattende virtualiseringsløsning som kombinerer det beste fra oppkjøpene av Wyse og Quest med våre egne innovasjoner og patenterte løsninger. Vi mener vWorkspace skiller seg ut ved å være eneste ende til ende-løsning med VDI tilkoblingsprogramvare som gir enkelhet, fleksibilitet, skalerbarhet, høy ytelse og enklere administrasjon

Skrytevideo med vWorkspace

Løsningen i siste versjon ble nylig analysert av Madden i denne videoen der han forklarer hvordan programvaren gir rike fordeler for de fleste typer virksomheter. Han mener selv at han mottar mange entusiastiske tilbakemeldinger fra de som har innført vWorkspace.

Madden er svært positiv til løsningens fremtidsutsikter og følger opp med å kommentere på samarbeidet Dell har med Nutanix som benyttes i Wyse Datacenter Appliance XC. Du kan lese mer om Wyse Datacenter Appliance XC i bloggartikkelen, Ny løsning gir enklere utrulling av virtuelle arbeidsflater. Er du interessert i mer informasjon om Wyse vWorksapce eller Wyse Datacenter Appliance XC, ta kontakt med erik_tessem@dell.com.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *